Samen maken we websites. Melle is vooral van de technische zaken en Emma van het ontwerp.

We helpen je graag met de hosting, vormgeving, tekst, beeldkeuze en online vindbaarheid. Ook kunnen we je leren om zelf de website actueel te houden.

Eerder gemaakte websites:

Timmer aan de Zaan

Blij met de website, dat was Timmer aan de Zaan ten volste! Ze hadden een verouderde website en hebben nu een moderne, ruig maar niet te ruige website. Logo, tekst en beeld werd zelf aangeleverd, wij hebben er onze magie over heen gesprenkeld.

Peer Veneman

Een bestaande zeer verouderde website een nieuw leven ingeblazen, geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Veel beeld, een biografie, nieuws en nog meer tekst. De meest gevulde one-page website die wij ooit hebben gerealiseerd.

De Tuinvrouw

We hadden een bestaand logo, veel nieuwe tekst en schaars bruikbaar beeldmateriaal. We hebben de tekst geredigeerd, passend beeldmateriaal erbij geïllustreerd en naar foto’s gezocht om de tekst toe te lichten. Nog geen dag na de lancering kwamen de opdrachten al binnen. Simpel, maar dus doelgericht!

Fluxus Animation Film Festival

Bij FluXus Animation Film Festival draait alles om korte animatiefilms voor volwassenen. Wij maakte een one-pager voor ze die zowel in het Engels als in het Nederlands te lezen is. Hij is zo gemaakt zodat ze zelf makkelijk aanpassingen kunnen doen zodat iedereen op het laatste moment over de juiste informatie kan beschikken.

Punt op de i

Een oude website, waar alleen het logo van in stand moest blijven. We hebben de website gemoderniseerd en opgehelderd, iconen ontworpen voor beeldgebruik en dit alles op naar één pagina gebracht. Simpel, ja.. maar meer is niet altijd nodig.

Platform Aan de Zaan

Een verouderde website opnieuw vormgegeven. Van zeven naar drie pagina’s. Een duidelijke structuur aangebracht en tekst herschreven. Een nieuwe heldere en doelgerichte communicatie voorzien van een nieuwe stijl incusief nieuw logo en iconen.

Laten we samen bespreken wat je op de nieuwe website zou willen zien. Dan kunnen wij een offerte maken gebaseerd op jouw wensen.